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Ramadã: o mês de jejum no islamismo
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Ramadã: o mês de jejum no islamismo

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Tipo Notícia
Washima Martin(L) brings Butter Chicken to the table for her family in Newfields during Iftar, the evening meal that will end the daily fast at sunset, on the first day of the Islamic holy month of Ramadan, in Cape Town, on April 14, 2021. (Photo by RODGER BOSCH / AFP)
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Foto: AFP Washima Martin(L) brings Butter Chicken to the table for her family in Newfields during Iftar, the evening meal that will end the daily fast at sunset, on the first day of the Islamic holy month of Ramadan, in Cape Town, on April 14, 2021. (Photo by RODGER BOSCH / AFP) Caption

Ontem foi o dia em que os mulçumanos celebraram com suas famílias o "Iftar", o jantar que encerra o jejum diário ao pôr do sol no primeiro dia do mês sagrado islâmico do Ramadã, que começou no dia 13 de abril. Tradicionalmente, uma tâmara é o primeiro alimento a ser consumido. Antes do amanhecer, acontece o "Suhoor", um café da manhã farto.

 

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